Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Dørhåndtag og låse

De fleste af os åbner og lukker dørene i hjemmet mange gange hver eneste dag, og det er derfor vigtigt, at dørhåndtagene virker optimalt. Samtidig kan et nyt dørhåndtag, der passer perfekt med døren, være med til at skabe et flot og fuldendt indtryk.

Trænger dørhåndtagene i dit hjem til en udskiftning, så er du kommet til det rette sted. Hos Grebkompagniet har vi et stort udvalg af dørhåndtag i forskellige designs, så du har mulighed for at finde de helt rette dørhåndtag til dørene i dit hjem.

Rydfilter
 • Slutblik 6510 Guld eloxeret Habo

  27,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • HABO Slutblik 6510 Hvid

  27,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Slutblik 6510 Elforzinket Habo

  28,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Nøgle til låsekasse 20247 LP

  33,50 DKK
  Tilføj til kurv
 • Cylinderringe Universal Extra Nikkel

  54,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Nøgle til låsekasse 62014

  62,75 DKK
  Tilføj til kurv
 • Toiletlås Form Rustfri Stål Finish

  75,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Dørstop 2890-316 Rustfrit 316

  79,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Dørstop 2892 Rustfrit 316 50 mm

  79,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Blindskilt 2827-2 Rustfri c/c 30

  79,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Cylinderring 41 316 Rostfritt 316 c/c 30

  84,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Krog med dørstop 222 Rustfri Habo

  84,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Dørstop 2893 Rustfrit 316 75 mm

  99,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Cylinderringe Universal Krom

  99,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Cylinderringe Universal Nikkel

  99,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Cylinderringe Universal Poleret messing

  99,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Cylinderringe Universal Rustfri

  99,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Dørgreb Coupe Form 16 mm Rustfri

  99,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Dørgreb Coupe Form 19 mm Rustfri

  109,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Dørgreb L-Form m/bue sk. hj 19 mm Rustfrit Børstet Stål

  109,00 DKK
  Tilføj til kurv

Dørhåndtag til dit hjem

Med nye dørhåndtag kan du på nem og billig vis give dørene i dit hjem en lille opfriskning. De forskellige dørhåndtag i vores udvalg er alle udformet på en måde, så de er nemme at gribe om, når døren skal åbnes og lukkes. Uanset hvilket af vores håndtag du vælger, så får du funktionalitet og et gennemført design, som du kan få glæde af hver eneste dag.

Køber du dine dørhåndtag her hos Grebkompagniet, så får du gratis fragt på køb over 500 kroner og hurtig levering inden for 1-2 hverdage, så du hurtigt kan tage dine nye håndtag i brug. Vi ønsker at være konkurrencedygtige på prisen, og derfor kan vi også tilbyde billige dørhåndtag. Er du på udkig efter billige håndtag, så kan du med fordel gøre brug af vores filtreringsfunktion øverst på siden, hvor du på let og enkel vis kan tilpasse søgningen, så du udelukkende får vist dørhåndtag, der passer til dit budget.

Dørhåndtag laves i mange forskellige udtryk, så der er noget for enhver smag. Sorte dørhåndtag har et klassisk look, som for eksempel kan bruges som en enkel kontrast til farvede døre, mens et håndtag i rustfrit stål udgør et råt og industrielt element, som passer godt ind i den nordiske minimalisme, som præger mange hjem her i landet. Uanset om du er til sorte dørhåndtag eller dørhåndtag i rustfri stål, så finder du det her hos Grebkompagniet.

Stort udvalg af dørgreb

Når det kommer til dørgreb, så skelnes der overordnet set mellem dørgreb til indendørs brug og modeller til udendørs brug. Her på siden finder du vores udvalg af dørgreb til indendørs brug. Vores dørgreb fås i forskellige udformninger og farver, så du kan finde et godt match til dit hjem.

Ud over dørgreb har vi også en række låse til døren, så du kan holde uvedkommende ude fra toilettet. Ud over deres praktiske funktion med at holde døren låst, så er de også lavet med en flot udformning, som pynter på døren. Med en smart lås til din dør slipper du desuden for besværet med en nøgle, der let kan blive væk.

Montering og vedligeholdelse af dørhåndtag

Det er nemt at montere et nyt dørgreb, men det er dog også vigtigt, at det bliver gjort ordentligt, så døren åbner og lukker korrekt. Samtlige af vores dørhåndtag leveres med komplet monteringssæt, skruer og nøgleplade, så du kan få glæde af dit nye dørhåndtag med det samme. Skulle dit dørhåndtag blive løst med tiden, så kan du stramme skruerne i beslaget til dørgrebet.  Et dørhåndtag i træ kan du vedligeholde med overfladebehandling, olie eller lak, mens et dørhåndtag i stål eller aluminium kan gøres rent og pænt igen med en fugtig klud.

Skal fronterne i køkkenet have en overhaling, så kan vi også tilbyde køkkengreb i mange forskellige udformninger og materialer, så du har mulighed for at finde det perfekte match til dit hjem. Foretrækker du det simple og minimalistiske look, så kan du med fordel se nærmere på vores mange knopper.

Uanset om det er en grebsløsning eller et nyt dørhåndtag, du er på udkig efter, så finder du i udvalget hos Grebkompagniet. Har du spørgsmål til et af vores produkter, så du altid velkommen til at ringe til os på +45 71 72 01 79 eller sende en mail til info@grebkompagniet.dk

Kurv

Ingen varer i kurven.