Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Stål knager i børstet & rustfri stål

Stål har en klassisk coolness over sig, og vil du lægge blidt ud med at implementere materialet i din indretning, så kan det gøres med knager af stål. Hos Grebkompagniet har du mulighed for at vælge mellem en lang række af knager stål, og der er derfor også god mulighed for at finde en model, der matcher dine præferencer i forhold til størrelse såvel som udformning. Vi leverer inden for 2-5 hverdage, og de tilhørende skruer er altid inkluderet i købet, så du let kan montere knagen på den valgte væg og nyde godt af det veludførte design.   

Rydfilter
 • Krog 1369 Rustfri Habo

  43,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Krog 1370 Rustfri Habo

  52,50 DKK
  Tilføj til kurv
 • Krog 1011 Matnikkel Habo

  54,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Krog 89 Mat nikkel Habo

  69,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Krog 91 Mat nikkel Habo

  83,75 DKK
  Tilføj til kurv
 • Krog Point Sort nikkel Habo

  94,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Krog 77 Nikkel Habo

  94,95 DKK
  Tilføj til kurv
 • Knage Graf Rustfri Look

  105,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Krog Antique Børstet nikkel Habo

  109,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Krog Vintage Børstet nikkel/Sort Habo

  109,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Krog Robust Rustfri Habo

  119,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Krog 82 Nikkel Habo

  149,00 DKK
  Tilføj til kurv

Holdbare knager af stål 

Vælger du knager af stål, så får du en yderst holdbar løsning, som er så godt som umulig at slide op. Når det kommer til knager stål, så kan du vælge den rå finish, eller du kan give ekstra liv til indretningen med knager med lakeret overflade i sort, hvid eller en helt tredje farve. En ting er sikkert: Vælger du knager af stål, så kan du være sikker på, at du kan få glæde af dem i lang tid fremover. I udvalget finder du mange forskellige knager rustfri stål, og materialet byder på mange fordele. Knager rustfri stål har et flot look, og samtidig er det nemt at rengøre. Derudover er knager rustfri stål yderst holdbart og kan også bruges i fugtige miljøer såsom på badeværelset og til de fugtige jakker i entréen.  

Selvom knager kan virke som en lille detalje i det store billede, så kan de alligevel være med til at gøre en stor forskel for rummet. Samtidig er de med til at sikre, at du og resten af familien altid har et sted at hænge jeres overtøj, når I træder ind ad døren. Knager stål kan også bruges i badeværelset, hvor både håndklæder og morgenkåbe kan hænges på dem, så de er lige i nærheden, når du træder ud af badet. Stål harmonerer godt sammen med det minimalistiske udtryk, som mange nordiske hjem bærer præg af, og med knager af stål får du en cool tilføjelse til din indretning.  Vi har blandt andet et udvalg af knager børstet stål, og de ensrettede ridser giver en helt særlig effekt i rummet. 

Køb dine knager af stål hos Grebkompagniet 

Vælger du at købe dine stålknager hos Grebkompagniet, så kan du være sikker på, at der er tale om modeller fra anerkendte brands, der har et gennemgående fokus på at levere god kvalitet, ligesom også veludførte designs er et vigtigt fokuspunkt. Vi tilbyder blandt andet en række af knager stål fra Habo, som gennem mere end 100 år løbende har tilpasset deres knager, så de matcher tidens trends i forhold til både farve og form. Habos knager i børstet stål og knager i rustfri stål egner sig godt til brug i både det offentlige miljø og det private hjem.  

Har du spørgsmål til vores knager af stål, så er du velkommen til at tage fat i os. Du kan sende en mail til info@grebkompagniet.dk, og du kan også ringe til 71 72 01 79. 

Kurv

Ingen varer i kurven.