Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Loftlamper

Loftlamper egner sig godt til brug i både køkken, stue, entré, kontor og soveværelse, men det er ikke nødvendigvis den samme loftlampe, der passer ind i hvert enkelt rum, og derfor er det vigtigt, at du tænker over, hvilke krav og ønsker du har til din belysning, inden du vælger, hvilken loftlampe du ønsker at bruge i hvert enkelt rum. Hos Grebkompagniet har vi nøje udvalgte loftlamper fra en række anerkendte brands, og du er derfor garanteret god kvalitet, uanset hvilken loftlampe du vælger at bruge i dit hjem. Er det en loftlampe, du står og mangler for at kunne fuldende din lysindretning? Så gå på opdagelse i udvalget nedenfor og find den loftlampe, der på bedste vis matcher din smag og ikke mindst dine behov.

Rydfilter
 • Loftlampe Arigato Sort fra Grupa

  2.649,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Loftlampe Arigato Hvid fra Grupa

  2.649,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Loftlampe Arigato L Sort fra Grupa

  2.999,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Loftlampe Arigato L Hvid fra Grupa

  2.999,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Loftlampe Arigato 2 Sort fra Grupa

  4.499,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Loftlampe Arigato 2 Hvid fra Grupa

  4.499,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Loftlampe Baluna Sort fra Grupa

  4.599,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Loftlampe Arigato 2 L Sort fra Grupa

  5.299,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Loftlampe Arigato 2 L Hvid fra Grupa

  5.299,00 DKK
  Tilføj til kurv

Loftlamper i høj kvalitet

En loftlampe adskiller sig fra pendler ved, at den hænger helt tæt op ad loftet, og den egner sig derfor godt til brug i rum med lavt til loftet. En loftlampe bærer ofte præg af et enkelt design, hvorimod pendler kan være mere flamboyante. Derfor er en loftlampe også et godt valg til dig, der foretrækker et minimalistisk udtryk, når det kommer til dine lamper loft.

Vælger du en loftlampe i god kvalitet som dem, du finder her hos Grebkompagniet, så får du en belysningsløsning, som du kan nyde godt af hver eneste dag de næste mange år frem, og som vil sætte sit eget elegante præg på rummet.

Den rette loftlampe til dine behov

Med en god loftlampe kan du skabe en god grundbelysning i et hvilket som helst rum i dit hjem. Ønsker du løbende at kunne tilpasse din belysning, så kan vi anbefale dig at gå efter en loftlampe med justerbare arme, der giver mulighed for at få et både fokuseret og mere diffust fra lys fra samme lampe, alt efter om der skal bruges et godt arbejdslys, eller om du vil skabe en afslappet atmosfære i rummet til en hyggeaften med familie og venner.
Søger du en loftlampe, der udelukkende skal bruges til at give et godt lys til arbejdet på de mørke aftener, så kan du i stedet gå målrettet efter en model med en lukket skærm og en udformning, der målretter lyset. Derudover er det en god idé at have øje for rummet, når du vælger din nye loftlampe. Lyse vægge og gulve vil i højere grad reflektere lyset end mørkere nuancer vil gøre det, og derfor vil du med mørke rum skulle bruge en større mængde lys for på bedst mulig vis at holde mørket udenfor på afstand.

Lamper loft har den klare fordel, at de ikke optager hverken gulv- eller loftsplads. Har du brug for en større spredning af lyset, så kan du gøre det ved at hænge flere loftlamper ved siden af hinanden, eller du kan vælge at supplere med væglamper. Med den rette belysning kan du udnytte rummet på bedste vis og samtidig forbedre indeklimaet, og der er der for god grund til at tænke grundigt over, hvilke loftlamper du vil bruge i dit hjem, og ikke mindst hvor de placeres.

En grønnere loftlampe

Har du ældre lamper i hjemmet, så er der højst sandsynligt tale om lamper med glødepærer. Er du på udkig efter en ny loftlampe, og vil du gerne passe bedst muligt på miljøet, så er det en god idé at gå efter en loftlampe med LED-lys. LED-lys bruger nemlig 80% mindre energi end en gammeldags glødepære, og derudover har den en levetid på mere end 20 år. Ved at vælge en loftlampe med LED-lys kan du gøre noget godt for både din pengepung og miljøet. Hos Grebkompagniet finder du et bredt udvalg af loftlamper med LED-lys.

Find din nye loftlampe hos Grebkompagniet

Hos Grebkompagniet sætter vi en ære i at have noget for alle, og det betyder også, at vi har en loftlampe til ethvert budget. Er det billige loftlamper, du søger, så kan vi således også tilbyde et udvalg af dem. Det skal ikke koste en formue at skabe fornyelse i hjemmet, og derfor er også billige loftlamper en del af vores sortiment. Og selvom der er tale om billige loftlamper, så betyder det ikke, at du behøver at gå på kompromis med kvaliteten.
Skulle du få brug for hjælp til at finde din nye loftlampe, så sidder vi klar til at dele ud af vores viden. Ved at høre lidt mere om dine ønsker og behov kan vi hurtigt guide dig i den rigtige retning. Tøv derfor ikke med at sende en mail til info@grebkompagniet.dk, hvis vi skal hjælpe med at finde den perfekte loftlampe for dig.

Kurv

Ingen varer i kurven.