Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Væglamper

Hos Grebkompagniet vægter vi design og kvalitet højt, og vores udvalg af væglamper er derfor også nøje udvalgt med henblik på at tilbyde det bedste af det bedste til dig. Væglamperne er udtænkt af anerkendte designere, som har formået at forene et flot design og brugervenlighed på fineste vis.  Gå på opdagelse i vores udvalg af væglamper og find den perfekte væglampe til dit køkken eller dit soveværelse.

Rydfilter
 • Væglampe Pure 10 Hvid / Valnød

  649,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Væglampe Pure 10 Sort / Valnød

  649,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Væglampe Pure 10 Grå / Valnød

  649,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Væglampe Manhattan Sort

  799,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Væglampe Stay Sort med USB udtag

  1.199,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Væglampe Stay Grå med USB udtag

  1.199,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Vincent Væglampe Grå fra Belid

  1.399,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Vincent Væglampe Sand fra Belid

  1.399,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Vincent Væglampe Hvid fra Belid

  1.399,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Vincent Væglampe Sort fra Belid

  1.399,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Væglampe Stay Long Sort

  1.499,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Væglampe Stay Long Grå

  1.499,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Væglampe Bauhaus 90 Sort fra Lumini

  1.999,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Væglampe Bauhaus 90 Hvid fra Lumini

  1.999,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Væglampe Beluga Krystal fra Fabbian

  1.999,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Væglampe Beluga Hvid fra Fabbian

  2.040,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Væglampe Beluga Rød fra Fabbian

  2.199,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Væglampe Beluga Rav fra Fabbian

  2.199,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Væglampe Beluga Blå fra Fabbian

  2.199,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Væglampe Beluga Brun fra Fabbian

  2.199,00 DKK
  Tilføj til kurv

Sådan vælger du de rette væglamper til dit hjem

Med det store udvalg af væglamper vi fører her hos Grebkompagniet, er der er god mulighed for at finde op til flere modeller, der kan matche dine behov. Men hvad skal du egentlig være opmærksom på, når du vælger væglamper? Det giver vi dig svaret på lige her.

Væglamper kommer i mange forskellige udformninger og materialer, og derfor er det vigtigt at tage med i dine overvejelser, hvilket rum lampen skal bruges i, og hvilket formål den først og fremmest har. Væglampers udformning kan bruges til at modellere lyset i et rum ved for eksempel at sende det opad eller nedad. Denne type væglampe bruges først og fremmest til at skabe stemning og kan både bruges i opholdsrum i det private hjem såvel som i hotellobbyer og restauranter. Skal væglamperne i højere grad bruges som grundbelysning, så kan du med fordel vælge væglamper med en større spredning på lyset, der kommer hele rummet til gode. Har du en lys væg kan du også overveje væglamper, der lyser ind mod væggen, så lyset bliver reflekteret og sendt ud i rummet igen.

Er der tale om væglamper stue, så kan du med fordel gå efter modeller, der har en god spredning på lyset og dermed skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Du kan også gå efter væglamper stue med en farvet skærm, der bader rummet i for eksempel et rødt, grønt eller blåt skær. En væghængt lampe har den fordel, at de ikke optager meget plads i rummet, og derfor kan du også med fordel gøre brug af en væghængt lampe i mindre rum i hjemmet og i værelser med lavt til loftet. En væghængt lampe placeres ofte midt på væggen og bliver derfor til et indretningselement, og derfor er det vigtigt, at den passer sammen med det øvrige interiør.

 

Væglamper til hele hjemmet

Uanset om du er på udkig efter væglamper til soveværelset, væglamper til køkkenet eller væglamper stue, så finder du det her hos Grebkompagniet. Skal væglampen bruges i et mindre rum såsom en gang eller entré, så vil en flad væglampe være at foretrække, mens du i et større rum med masser af plads kan bruge væglamper med et mere prangende og voluminøst design.

Væglamper udgør også et godt valg til brug i soveværelset, hvis du ikke har et sengebord, hvor en bordlampe kan stilles på, eller hvis du blot ønsker at bruge bordpladsen på noget andet. Er det væglamper til soveværelset, du er på udkig efter, så kan du med fordel se nærmere på vores USB væglamper, som gør det muligt at oplade din mobil eller tablet med strømmen fra lampen, mens du sover. Når det kommer til væglamper til dit køkken, så er et direkte lys at foretrække, så du får et godt arbejdslys, når familiens måltider skal tilberedes. Har du et større køkken, så kan du hænge flere væglamper på række for en fin og dekorativ effekt og en god spredning af lyset.

Når du har modtaget dine væglamper, så er det tid til at hænge dem op på væggen. Her er det vigtigt at placere dem på en måde, så du ikke kan se direkte ind i lyskilden nedefra eller oppefra. Det gør du ved at placere væglampen cirka 5 cm over øjenhøjde. På den måde er det så godt som umuligt at blive blændet af lampens lys.

 

Find dine nye væglamper hos Grebkompagniet

Hos Grebkompagniet ønsker vi at være dit foretrukne valg, når det kommer til stilfulde grebsløsninger og belysningskilder til hjemmet. Vi udvider derfor løbende vores udvalg, så du altid kan få ny inspiration, uanset om du bygger nyt eller bare trænger til fornyelse i din indretning. Du er også altid velkommen til at tage et kig i vores store udvalg af køkkenlamperloftlamper eller pendler lamper, som helt sikkert vil pynte i dit hjem.

Uanset om du mangler væglamper til soveværelset, væglamper til køkkenet eller noget helt tredje, kan du med fordel gå på opdagelse blandt de forskellige væglamper her på siden. Er du i tvivl om, hvilken af vores væglamper der på bedste vis matcher dine behov, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Du kan vælge at sende en mail til os på info@grebkompagniet.dk, ligesom du også er velkommen til at ringe til os på 71 72 01 79.

Kurv

Ingen varer i kurven.