Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Bålsted

Et bålsted kan udgøre et skønt samlingspunkt for hele familien, når der skal hygges i haven. Levende ild har nemlig en helt særlig charme og beroligende effekt over sig, som man sent bliver træt af at kigge på. Om du blot vil nyde varmen fra den levende ild, eller om du også ønsker at tilberede lækker mad, så er der rig mulighed for det med et bålsted i haven. Find et hyggeligt samlingspunkt for hele familien med et af de flytbare bålsteder fra Muurikka.

 • Muurikka Grill- /Bålplade 60

  989,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Grill- /Bålplade 70

  1.199,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Bålsted 60

  1.879,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Bålsted 70

  2.099,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Bålsted 60 Corten aftagelige ben

  2.589,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Bålsted 70 Cor-ten med aftagelige ben

  2.779,00 DKK
  Tilføj til kurv

Bålsted til madlavning i det fri

Med et bålsted i haven står mulighederne på spring. Her kan du samle både store og små, når der skal laves snobrød eller grilles skumfiduser. Med det rette udstyr kan du også tilberede aftensmaden over dit bålsted. En rist er et godt sted at starte, for med den får du mulighed for at grille forskellige madvarer direkte over ilden. Du kan også vælge at tilkøbe støbejernspander, hvori du kan lave supper eller lækre wokretter. Med en popcornsgryde kan du også lave dine egne snacks over den levende ild. En grill- og bålplade kan også tages i brug, når du vil grille grøntsager eller andre råvarer direkte på bålstedet.

I udvalget her på siden har du mulighed for at finde dit nye bålsted i jern fra finske Muurikka. Et bålsted i jern er yderst robust, og det kan derfor tåle både meget høj varme og ekstreme vejrforhold. Du behøver derfor ikke at stille dit bålsted indenfor, når du ikke bruger det. Har du en rist til dit bålsted, så bør du dog rengøre den efter brug. Her kan du med fordel gøre brug af en grillbørste, der hurtigt kommer madrester og andet snavs til livs. Du kan også vælge at lade risten køle af og derefter lægge den på din græsplæne. Så vil duggen ganske naturligt løsne det, der sidder på risten, så du kan nøjes med at tørre den af med en klud den efterfølgende dag.

Du har mulighed for at tilkøbe et væld af forskellige produkter til dit bålsted fra Muurikka, som giver dig mulighed for at få mest muligt ud af det. Fælles for alle produkter herfra er den høje kvalitet og det praktiske design. Selvom et bålsted fra Muurikka er yderst modstandsdygtigt, så er det vigtigt, at du ikke placerer det på brandbare eller varmefølsomme overflader.

Udforsk mulighederne med et flytbart bålsted

Hos Grebkompagniet fører vi et udvalg af transportable bålsteder, som giver dig mulighed for at nyde den beroligende effekt fra levende ild lige der, hvor du ønsker det. Et flytbart bålsted kan således medbringes på stranden og andre hyggelige steder, ligesom du også kan flytte rundt på det i haven eller på terrassen, som du ønsker det. Er du også blevet overbevist om de mange fordele ved at have et bålsted i haven? Så find den rette løsning for dig blandt flere forskellige størrelser og modeller.

Kurv

Ingen varer i kurven.