Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Gasblus

Her på siden har vi samlet vores udvalg af gasblus, som giver dig mulighed for at lave varm mad, når du er på camping eller på andre ture i naturen. Her får du effektive gasblus, som du kan bruge til at fyre godt op under gryder og pander med, og det behøver derfor ikke at tage længe, fra sulten melder sig, og til maden er klar til at blive serveret.

 • Muurikka Regulatorsæt

  209,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Gasbrænder D-350 med ben og vindskærm

  1.289,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Gasbrænder D-350 med vindskærm

  1.289,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Gasbrænder D-400 med ben og vindskærm

  1.479,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Gasbrænder D-400 med vindskærm

  1.479,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Gasbrænder D-500 med vindskærm

  1.789,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Gasbrænder D-500 med ben og vindskærm

  1.879,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Paella Sæt 45 cm

  2.099,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Stegeplade Sæt 78 cm GAS PRO

  3.979,00 DKK
  Tilføj til kurv

Gasblus fra Muurikka

Finske Muurikka står bag et stort udvalg af forskelligt grilludstyr af høj kvalitet, som gør det til en ren fornøjelse at lave mad i det fri og nyde naturen til fulde. Muurikka tog sin begyndelse i 1970’erne i Finland, hvor det hele startede med produktion af en pandekagepande af overskudsmateriale fra metalindustrien. I dag kan du fra Muurikka få både rygeovn, elgrill, bålsted, mange forskellige typer af udstyr og altså også gasblus.

Med et gasblus fra Muurikka kan du lave mad udenfor hele året rundt, og vælger du et gasblus med ben, kan du lave mad i en behagelig arbejdshøjde. Gasblussene er nemme at tænde op for og bruge til tilberedningen af mange forskellige typer af mad, så selv hvis du er nybegynder ud i madlavning i det fri, så kan du roligt give dig i kast med at bruge Muurikkas gasblus udekøkken.

Gasblus til udendørs madlavning

Et gasblus er godt at have med på camping- og teltturen, da du med det kan lave lækker mad, som kan give dig ny energi til spændende oplevelser i det fri. Har du også fiskestangen med, så kan du på dit gasblus tilberede friskfanget fisk – bedre bliver det da ikke! Skulle du også mangle pander, gryder eller andet tilbehør, så finder du det også i det store udvalg af produkter til udekøkkenet her hos Grebkompagniet.

Har du spørgsmål i forbindelse med valg af gasblus eller udstyr til udendørs madlavning, så send gerne en mail til os på info@grebkompagniet.dk. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Kurv

Ingen varer i kurven.