Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Udekøkkener på hjul

Særligt i årets varme måneder er det skønt at kunne tilbringe masser af timer i det fri, mens solen varmer dine kinder, og fuglene fløjter omkring dig. Med vores udekøkkener på hjul får du mulighed for at rykke madlavningen udenfor, så du kan få mest muligt ud af det gode vejr og ikke mindst nyde smagfulde måltider tilberedt under åben himmel. Tag gerne et kig på udvalget her på siden og find det bedste udekøkken på hjul for dig.

 • Muurikka Udekøkkenvogn MAXI, Sort

  1.689,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Udekøkken Gas inkl. vogn Sort

  3.889,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Udekøkken GAS inkl. vogn Grå

  3.889,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Udekøkken EL inkl. vogn Grå

  4.289,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Udekøkken El inkl. vogn Sort

  4.289,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Udekøkken Maxi Gas inkl. vogn Sort

  4.389,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Udekøkken Maxi inkl. vogn Grå

  4.389,00 DKK
  Tilføj til kurv

Praktiske udekøkkener på hjul

I vores udvalg finder du blandt andet forskellige udekøkkener på hjul, som er designet med sideborde, som kan bruges til opbevaring af udstyret, så du altid har lige, hvad du skal bruge ved hånden. De kan også bruges til tilberedning af ingredienser, så alle faser af madlavningen kan klares på samme sted.

Vores sortiment af udekøkkener på hjul er fra Muurikka, som er førende inden for udstyr til udendørs madlavning. Fælles for hele produktsortimentet er den høje kvalitet og en fantastisk brugervenlighed, der gør det muligt for alle at kaste sig ud i madlavning udendørs.

Udekøkkener på hjul på gas eller el

I det store udvalg af udendørs køkkener på hjul finder du flere forskellige modeller, så du har god mulighed for at finde en, der matcher dine ønsker til pris og funktion. Blandt de forskellige udekøkkener på hjul finder du både modeller på gas og på el. Uanset hvilken type udekøkken du vælger, så får du et yderst brugervenligt udekøkken, hvor du nemt kan regulere temperaturen, som du ønsker det. Så er det også nemmere at udskyde serveringen, hvis gæsterne skulle blive forsinkede.

Fordelen ved et udekøkken på gas såvel som på el er, at de er klar til brug næsten med det samme. Der behøver derfor ikke at gå lang tid, fra maven begynder at knurre, og til du kan gå i gang med at tilberede din mad på dit udendørs køkken med grill. Din udekøkken grill vil faktisk være hurtigere klar til brug end ovnen i dit køkken, og der har du derfor endnu en god grund til at lave måltiderne udendørs.

Den efterfølgende rengøring af dit udekøkken på hjul på el eller gas vil være langt nemmere end det er tilfældet med en grill på kul, hvor du skal bakse med at fjerne aske og gamle kul. Vi håber, du er blevet overbevist om at finde et godt udendørs køkken med en grill, hvorpå du kan tilberede mange lækre måltider til familie og venner.

Kurv

Ingen varer i kurven.