Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Rygeovne og rygebokse

Er du også vild med mad med en røget smag, så vil en rygeovn uden tvivl være en god investering. Uanset om du har masser af erfaring med at ryge forskellige madvarer, eller om du for første gang skal give dig i kast med det, så kan vi anbefale dig at anvende Muurikkas rygeovne, som kan tages i brug uanset ambitionsniveau.

  • Muurikka Rygeovn til Gas og Bål

    579,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • Muurikka Rygepande 32 CM

    709,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • Muurikka Rygepande 42 CM

    899,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • Muurikka Rygeboks med rist

    899,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • Muurikka Rygeovn Basic EL 1100 W

    989,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • Muurikka Elgrill/-Rygeovn Nokkela 900 W

    989,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • Muurikka Rygeovn EL 1100 W M/termometer

    1.389,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • Muurikka Rygeovn til EL 1200 W M/termometer

    1.689,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • Muurikka Rygeovn til EL PRO 1200 W

    2.499,00 DKK
    Tilføj til kurv

Udforsk mulighederne med en Muurikka rygeovn

En rygeovn kaldes også for en røgeovn, men det er præcis det samme produkt, der er tale om. Oprindeligt blev rygeovne brugt til konservering af madvarer, men i dag er de særligt populære grundet den røgede smag, de tilfører maden.

Mulighederne står på spring med Muurikkas rygeovne, hvor du kan finde forskellige modeller, som kan bruges på åben ild samt på en gas- eller kulgrill. Du kan også vælge en rygeovn på el, som blot skal tilsluttes en stikkontakt, og så er du klar til at gå i gang. Samtidig kan du ryge lige de madvarer i den, du ønsker. Du kan også tilkøbe forskellige typer af rygespåner, så din mad kan få et lækkert twist af for eksempel whiskey eller æble. Sikkert er det, at hvis du vælger en Muurikka rygeovn, så får du et produkt i høj kvalitet, som udgør et effektivt hjælpemiddel til rygning af en lang række af forskellige typer af madvarer.

Anvendelse af en Muurikka rygeovn grill

Hvis du skal bruge din rygeovn grill på et bål, så skal trådbenene sættes i jorden, eller du kan vælge at placere sten, som kan støtte rygeovnen. Herefter drysser du de valgte rygespåner ud i bunden af rygeovnen og placerer dypbakken på rygespånerne. Herefter lægger du din udvalgte madvare på risten og skubber den ind i rygeovnen, hvorefter den vil blive tilberedt. Det er vigtigt at bemærke, at tilberedningsprocessen er længere i en rygeovn, men til gengæld tilfører den maden en rig, røget smag, som en konventionel grill ikke formår, og en lang række næringsstoffer bevares desuden ved at tilberede maden i en rygeovn.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan tilberede i dine Muurikka rygeovn, eller rygeboks, som den også kaldes. Det mest populære valg er fisk og andre former for kød, men også frugter og grøntsager kan få spændende smagsnuancer med en tur i din rygeovn. Det er således bare med at udforske de mange muligheder og på den måde finde frem til dine egne favoritter. Du kan selv kontrollere, hvor kraftigt maden skal smage af røg, alt efter hvilke typer spåner du bruger og mængden af dem. Har du brug for yderligere vejledning i brugen af en rygeovn, så hjælper vi dig gerne. Du kan i så fald ringe til os på 71 72 01 79.

Kurv

Subtotal: 1.689,00 DKK

Se kurvKasse