Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Stegepander til grill & bål

Måske husker du hyggen ved at samles omkring bålet i din barndom med venner og familie og lave dejlige snobrød? I så fald kan du sikkert også forestille dig det fantastiske ved at tilberede familiens måltider i det fri, mens I lytter til fuglenes fløjten og ser solen gå ned i horisonten. Med et bål eller en grill og en af stegepanderne her på siden, kan denne forestilling hurtigt blive til virkelighed!

 • Muurikka Stegepande Bål 23 cm med opbevaringspose

  259,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Stegepande Bål 26 cm med opbevaringspose

  349,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Låg til pande Rustfri 44 cm

  349,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Stegepande m/sammeklap håndtag

  449,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Universal Pande 41,5 cm Støbejen

  659,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Låg til pande Rustfri 58 cm

  659,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Låg til pande Rustfri 78 cm

  1.479,00 DKK
  Tilføj til kurv

Stegepander til grill og bål i god kvalitet

Hos Grebkompagniet gør vi en dyd ud af at tilbyde det bedste til vores kunder, og vi fører derfor også kun nøje udvalgte produkter. Det gælder også for vores udvalg af udstyr til udekøkken, som fortrinsvis er fra Muurikka. Muurikka er en finsk virksomhed, som gennem mange år har produceret køkkengrej og udekøkkener. Du kan være sikker på, at deres udstyr er nøje gennemtestet og udviklet gennem en årrække, så det er kun det bedste af det bedste, du får her.

Her på siden finder du ikke kun stegepander til brug over grill og bål. Du kan også købe et tilhørende låg, som gør det muligt at lave diverse simreretter under åben himmel. Ved at putte et låg over bålpanden kan du også sikre, at maden bliver hurtigere tilberedt og mere saftig.

Lad os hjælpe dig med valg af stegepander til grill og bål

Lyder madlavning i det fri som noget for dig? Så er stegepander til grill og bål et ganske godt sted at starte. Også hvis du har masser af erfaring med at lave mad i det fri, så er stegepanderne fra Muurikka et godt valg, som giver dig rig mulighed for at udvide dit kulinariske repertoire. Hos Grebkompagniet vil vi gerne hjælpe dig godt i gang med at lave lækker mad i det fri. Skulle du have spørgsmål til vores sortiment, så er du derfor velkommen til at kontakte os. Du kan sende en mail til info@grebkompagniet.dk, og du kan også ringe til os på 71 72 01 79.

Kurv

Subtotal: 349,00 DKK

Se kurvKasse