Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Gryder til bål & grill

Èn ting er sikkert: Udstyr må man ikke gå ned på, når det kommer til at lave lækker mad over bål. Og som en del af udstyret hører sig selvfølgelig også gryder til bål og grill. Hos Grebkompagniet kan vi levere alt til dit udeløkken, og i vores udvalg finder du derfor også et udvalg af gryder, som du kan bruge til at lave lækker mad over bål og grill.

 • Muurikka Gryde med låg 2,3 l Rustfri

  299,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Gryde 1,89 l / Kedel 0,8 l Lejrbålssæt

  659,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Gryde Stor 15 l

  849,00 DKK
  Tilføj til kurv

Gryder til bål og grill i forskellige størrelser

Uanset om du bare skal lave mad til dig selv, eller om du har inviteret en stor gruppe af venner over til en dejlig middag tilberedt over grill eller bål, så har vi gryden, der kan tages i brug til formålet. I vores sortiment finder du nemlig gryder til bål og grill i flere forskellige størrelser, så der er god mulighed for at finde en til dit behov.

Gryderne i vores sortiment er fra Muurikka, og de er blandt andet kendetegnet ved, at de kan bruges på alle typer af blus – også induktion, gas og åben ild. Flere af gryderne er således også lavet med håndtag, så de er lige til at hænge over den åbne ild. Derudover kan gryderne også bruges til Muurikkas sommerkøkkener, hvis du skulle være den heldige ejer af sådan et. Muurikkas grill- og bålgryder er lavet af rustfri stål og kan således tåle maskinopvask.

Nyd godt af høj kvalitet med Muurikka

Alle gryder i vores sortiment er fra finske Muurikka, som kan kendes på den gennemgående høje kvalitet på tværs af deres produktlinjer. Uanset om du investerer i et udekøkken fra Muurikka, eller du nøjes med udstyr i form af stegeplader, pander eller gryderne her på siden, så får du nøje gennemtestede produkter, som du kan nyde godt af i mange år frem. Muurikkas produkter er nemlig så godt som umulige at slide op, og det er derfor meget muligt, at de også kan gå i arv til den kommende generation.

Hvis du vil vide mere om produkterne fra Muurikka, så send gerne en mail til info@grebkompagniet.dk, så vender vi tilbage med et svar til dig snarest muligt.

Kurv

Ingen varer i kurven.