Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Kedel til gas og bål

Hos Grebkompagniet fører vi et stort udvalg af tilbehør til madlavning i det fri, så hvis du for første gang skal kaste dig ud i denne disciplin, så er vi leveringsdygtige i alt, hvad du skal bruge til formålet. Det kan også være, at du har mange års erfaring med at tilberede lækre måltider under åben himmel, og så kan du hos os få udbygget din samling med produkter af høj kvalitet. Her på siden kan du finde din nye kedel til brug over gas og bål, så du let kan få kogende vand, uanset hvor du befinder dig.

  • Muurikka Kedel 1,5 l Rustfri

    489,00 DKK
    Tilføj til kurv
  • Muurikka Kedel 3,0 l Rustfri

    579,00 DKK
    Tilføj til kurv

Nyd udelivet med Muurikka kedler

Uanset om du blot vil nyde det gode vejr i haven, eller om du planlægger en længere vandretur, så kan du nyde godt af en Muurikka kedel. Fyld den blot med vand og placer den over dit bål, og snart vil du have kogende vand til en dejlig kop te eller kaffe. Med en kedel til gas og bål er det også muligt at lave nærende måltider, når du har brug for lidt ekstra energi på vandreturen. Medbring blot de praktiske pakker med frysetørret mad, og vejen til et varmt måltid er ganske kort. Du skal nemlig bare tilsætte kogende vand fra din Muurikka kedel, og dit måltid er klar.

Særligt på de kølige eller blæsende dage kan det være praktisk med en kedel til brug over gas og bål. Med den kan du på ingen tid lave en varm drik, som kan give dig varmen helt ud i fingerspidserne. Muurikka kedlen er derfor også skøn at have med på for eksempel vildmarksturen eller fisketuren.

Kedler til gas og bål med praktisk design

Muurikka kedler til brug over gas og bål er udformet med et håndtag med en lille bue på, som gør, at de hænger sikkert over den levende ild. Det er et ganske godt eksempel på, at intet er overladt til tilfældighederne hos Muurika. Her kan du være sikker på at få god kvalitet og velgennemtænkte designs, som du kan nyde godt af, hver gang du vil lave lækker mad udendørs. Samtidig er der tale om yderst holdbare produkter, som kan være til glæde og gavn i årevis. Er du blevet overbevist om, at en Muurikka kedel til gas og bål er den rette løsning for dig, så er det bare med at udvælge den rette model for dig i udvalget her på siden. Vi sørger for hurtig levering, så du snart kan nyde godt af dit køb.

Kurv

Ingen varer i kurven.