Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Paellapander

En paellapande kan kendes på, at den er udformet som en gryde med to håndtag, og så har den en ganske lille dybde, men en stor stegeflade, som et væld af forskellige råvarer kan tilberedes på. Paellapander er derfor gode at lave store retter på. Paellapander er fantastiske at have ved hånden, når du vil lave mad udendørs. Her på siden finder du udvalget af paellapander til grill, så du nemt kan finde den rette model for dig.

 • Muurikka Paellapande 40 CM, Koldvalset Stål

  259,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Paellapande 50 cm Koldvalset Stål

  299,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Paellapande 45 cm Stål

  349,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Paellapande 60 cm Koldvalset Stål

  539,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Paellapande 45 cm Støbejern

  659,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Paellapande 70 cm Koldvalset Stål

  749,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Paella Sæt 45 cm

  2.099,00 DKK
  Tilføj til kurv

Muurikka paellapander i god kvalitet

Samtlige paellapander i vores sortiment er fra finske Muurikka, som gennem mange år har været leveringsdygtig i forskelligt udstyr og tilbehør til brug ved udendørs madlavning. Panden var det første produkt, som Muurikka fremstillede af overskudsmaterialer fra metalindustrien, og siden er mange andre pander, og herunder også paellapander, blevet føjet til sortimentet.

Muurikkas paellapander til grill er lavet med en bred overflade, som sikrer en jævn fordeling af varmen, så alle ingredienser tilberedes ligeligt. Den store flade gør panden velegnet til tilberedning af mad til mange personer ad gangen, og du kan derfor roligt invitere venner og familie over på lækker mad tilberedt i det fri. Med den bliver det nemlig nemt at rykke tilberedningen af aftensmaden udenfor, så I får mulighed for at nyde de dejlige sommerdage lidt længere.

Udforsk de mange muligheder med en paellapande til grill

Med en god paellapande får du mulighed for at tilberede en lang række af forskellige retter. På den kan du tilberede alt fra kød og grøntsager, ligesom du kan lave retter som paella og risotto. Muurikka har også lavet deres eget stegefedt, som du ligeledes finder her hos Grebkompagniet, og som på effektiv vis sikrer, at maden ikke sætter sig fast på din pande. Vil du passe bedst muligt på din paellapande, så kan du sørge for, at den bliver varmet langsomt op og køler langsomt af igen efter brug.

Du kan nemt finde den rette paellapande for dig blandt flere forskellige størrelser og diverse modeller i stål og støbejern. Muurikka er så sikre på deres produkters høje kvalitet, at deres paellapander kommer med livstidsgaranti, og vi tør derfor godt at sige, at du her får en pande for livet.

Kurv

Ingen varer i kurven.