Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Pander til grill

Når det kommer til madlavning i det fri, så er pander så godt som uundværlige. Har du allerede helt styr på din nye grill og er nu klar til at kaste dig ud i at tilberede din mad under åben himmel? Så fuldend din samling med vores pander til grill.

 • Muurikka Grillrist Dobbelt Rund 40 cm

  349,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Pande Carbon Steel Sort 30 cm

  489,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Grillpande 42 cm Støbejern

  579,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Multi-pande 43 cm Støbejern

  659,00 DKK
  Tilføj til kurv

Pander til grill fra Muurikka

Fra Muurikka fører vi alt, hvad du skal bruge til madlavning udendørs. Den finske producent har eksisteret siden 1970’erne og tilbyder grundigt gennemtestede produkter, som giver mulighed for at lave den ene fantastiske ret efter den anden. Faktisk begyndte det hele med en pande lavet af overskudsmaterialer fra metalindustrien til tilberedning af pandekager. Siden er sortimentet blevet udvidet til også at rumme bålsted, el- og gasgrill samt mange forskellige typer af tilbehør. Udvalget hos Muurikka tæller også forskellige typer af pander, som kan bruges til tilberedning af en lang række af forskellige måltider direkte på gasgrillen eller bålstedet.

Faktisk er Muurikka en finsk fællesbetegnelse for alle stege- og grillpander til udendørs brug. Det er et godt symbol på, at der her bliver produceret uovertrufne pander til gasblus og grill, som kun bliver bedre med årene. De er ikke kun fremstillet i holdbare materialer, men byder også på yderst funktionelle udformninger, som kommer dig til gode under madlavningen. Du kan blandt andet få en pande med opdelte sektioner, som gør det lettere at tilberede forskellige madvarer på samme tid.

Find pander og andet grilltilbehør hos Grebkompagniet

Hos Muurikka er de så sikre på kvaliteten og modstandsdygtigheden på deres pander til grill, at de giver hele 100 års garanti på dem. Vi kan derfor godt love, at du får en pande for livet, hvis du vælger at bestille en af Muurikkas grillpander hjem. Det holdbare materiale gør samtidig, at du her får en pande, som egner sig til brug på både gasgrill og elgrill, ligesom du også kan vælge at stille den på en rist over dit bålsted.

Hos Grebkompagniet er vi stolte af at kunne levere både udstyr og tilbehør i uovertruffen kvalitet, som gør det til en fornøjelse at tilberede alle dagens måltider i det fri. Her på siden har du mulighed for at gå på opdagelse blandt de forskellige pander til grill og finde de helt rette modeller til dit behov.

Kurv

Ingen varer i kurven.