Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Stegeplade til grill & bål

Hvis du vil kaste dig ud i at tilberede familiens måltider i det fri, så kan du med fordel overveje at gøre det på en stegeplade. Den er nemlig yderst brugervenlig, og på den kan du lave lækker mad i store mængder. Tag gerne et kig på vores udvalg af stegeplader og find den rette model for dig.

 • Muurikka Stegeplade 38 CM i opbevaringspose

  449,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Stegeplade 38 cm med ben og opbevaringspose

  489,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Stegeplade 48 CM i opbevaringspose

  539,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Stegeplade 48 CM med ben inkl. opbevaringspose

  579,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Stegeplade 58 CM i opbevaringspose

  849,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Stegeplade 58 cm med ben inkl. opbevaringspose

  899,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Stegeplade 78 cm med ben inkl. opbevaringspose

  1.689,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Stegeplade Sæt 48 cm GAS PRO

  1.979,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Stegeplader Sæt 58 cm GAS PRO

  2.499,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Stegeplade Sæt 78 cm GAS PRO

  3.979,00 DKK
  Tilføj til kurv

Madlavning i det fri med Muurikka stegeplader

Udvalget af stegeplader til grill og bål i vores udvalg er fra den finske virksomhed Muurikka, og de er kendetegnet ved en høj grad af alsidighed. Mulighederne står nemlig på spring med dem, og du vil derfor have rig mulighed for at udforske og eksperimentere med mange forskellige råvarer med en god stegeplade fra Muurikka ved hånden. En af de fantastiske ting ved Muurikka stegepladen er, at den kun bliver bedre med tiden, og at den er så godt som umulig at slide op.

Muurikka stegepladerne er svagt skåleformede, hvilket er med til at gøre, at de holder på væsken fra råvarerne. De kan bruges både over bål og gasblus, alt efter hvad du foretrækker. Derudover er stegepladerne lavet i et materiale, som sikrer en jævn fordeling af varmen, så det er nemt at sørge for en ligelig tilberedning af maden.

Find din nye stegeplade hos Grebkompagniet

Hos Grebkompagniet kan du blive godt klædt på til at give dig i kast med madlavning i det fri. Vi er nemlig leveringsdygtige i et stort udvalg af udstyr og tilbehør i god kvalitet, som gør det nemt at komme i gang, og som samtidig er en drøm at arbejde med. Blandt vores udstyr finder du blandt andet stegeplader i forskellige størrelser og med og uden ben. Vælger du at købe en stegeplade med ben, så kan du nemt tage dem af og sætte dem på igen efter behov. Med i købet af din nye stegeplade får du en praktisk opbevaringspose, som du kan opbevare stegepladen i mellem brug og dermed beskytte den mod ridser.

Uanset om du er på udkig efter en stegeplade til bål, eller om det er en stegeplade til grill, du vil have fat på, så er du kommet til det rette sted. Stegepladerne fra Muurikka egner sig nemlig til begge dele. Og med den rette pleje får du med disse stegeplader et redskab for livet, som kan udgøre en effektiv hjælp i tilberedningen af et væld af lækre retter med udsigt til blå himmel og lyden af fuglefløjt omkring dig.

Kurv

Ingen varer i kurven.