Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Wok til grill & bål

Hos Grebkompagniet er vi leveringsdygtige i alt til dit udekøkken, så du kan komme godt i gang med at lave mad i det fri eller udvide din nuværende samling af udstyr. Her på siden har vi samlet vores udvalg af wokke fra Muurikka, så du nemt kan finde den størrelse, der passer til dine behov.

 • Muurikka WOK 40 cm Koldvalset Stål

  299,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka WOK 50 cm Koldvalset Stål

  539,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka WOK 60 cm Koldvalset Stål

  749,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka WOK med ben 43 cm inkl. opbevaringspose

  899,00 DKK
  Tilføj til kurv

Find din nye Murrikka wok til grill og bål her

Hos Grebkompagniet forhandler vi kun nøje udvalgte brands, så vi til fulde kan stå inde for kvaliteten. Det gælder også for vores udstyr til udekøkkener, som er fra finske Muurikka. Muurikka har gennem mange år produceret udstyr, som er let at transportere, og som kan holde til lidt af hvert. Du kan således både tage din wok i brug på campingturen, og når du blot er hjemme i haven.

Med en Muurikka wok til bål eller grill kan du være sikker på at få fuld funktionalitet til en skarp pris. De er udformet med en flad bund, som sikrer, at den ikke vælter, mens den høje kant gør det muligt at lave alt fra wokretter til supper i den. Med en alsidig wok fra Muurikka er mulighederne så godt som uendelige, så det er bare med at udforske dem.

Lav din mad i det fri med en grillwok

Det behøver bestemt ikke at være besværligt at lave mad i det fri. Med dine udvalgte ingredienser ved hånden og et tændt bål er det bare at placere grillwokken og påbegynde tilberedningen. Der er en særlig charme ved madlavning i det fri, og med en wok kan du kaste dig ud i at lave alt fra stegt kød til grøntsager over bål eller grill. Hvilke måltider planlægger du at lave på din grillwok?

Kurv

Ingen varer i kurven.