Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Grillforklæder

Hvis du leder efter en god måde at beskytte dit tøj på, mens du laver mad på grillen, så har du brug for et grillforklæde! Det vil ikke kun beskytte dit tøj mod stænk og spild, men det vil også hjælpe dig med at holde dig ren og præsentabel, mens du laver mad. Vores modeller har lommer, hvilket giver et praktisk sted at opbevare alle dine grillredskaber og grilltilbehør. Vores grillforklæder er nemme at justere, så de passer til næsten alle, og de har masser af lommer til at opbevare alt det, du har brug for, mens du griller. Vi lover dig, at du aldrig vil fortryde at have købt et grillforklæde fra Muurikka.

 • Muurikka Forklæde halvt

  169,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Forklæde stof

  189,00 DKK
  Tilføj til kurv

Hvorfor købe et grillforklæde?

4 grunde til at købe et grillforklæde:

 1. Beskyttelse: Et grillforklæde af god kvalitet vil beskytte dit tøj mod fedt, røg og varme. Det er også godt til at beskytte din hud mod forbrændinger.
 2. Stil: Lad os være ærlige: Du ser sgu ret cool ud i et forklæde. Uanset om du har et traditionelt forklæde en mere moderne stil, er et grillforklæde altid en stilfuld tilføjelse til dit grilludstyr.
 3. Funktionalitet: Ud over at se godt ud er et forklæde også funktionelt. Det har lommer til opbevaring af grillredskaber, krydderier og andre ting, du har brug for, mens du laver griller.
 4. Pris: Du behøver ikke at bruge mange penge for at få et grillforklæde af god kvalitet. Faktisk kan du finde mange prisbillige muligheder, der holder i årevis. Det er bl.a. også derfor, vi er vilde med grillforklæder fra Muurikka.

Grillforklæder fra Muurikka

Hvis du leder efter et grillforklæde, der er både funktionelt og stilfuldt, så er Muurikka det rette mærke for dig. Når det kommer til grillforklæder, er der simpelthen intet bedre valg end Muurikka, hvis du spørger os. Deres forklæder er fremstillet af materialer af høj kvalitet. De er meget slidstærke og holdbare, så du får glæde af forklædet i mange år. Du er med andre ord sikret et rigtig godt produkt til prisen.

Der er ingen tvivl om, at et grillforklæde vil være meget nyttig næste gang, du tænder op i grillen.

Kurv

Ingen varer i kurven.