Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Overtræk til grill

Hvis du ønsker at holde din grill i god stand, er det vigtigt at beskytte den mod vind og regn. Et grillovertræk er en nem og effektiv måde at gøre dette på. Vi har et udvalg af overtræk til grill og rygeovne i forskellige størrelser, så du kan finde et overtræk, der passer til din grill. Med et grillovertræk fra Muurikka kan du være sikker på, at din grill er beskyttet mod vind og regn. Find det, der passer til dig her på siden.

 • Muurikka Overtræk til Rygeovn til EL 1100 W

  124,75 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Overtræk til Rygeovn til EL 1200 W

  124,75 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Overtræk Sæt 48/58CM

  189,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Overtræk til udekøkken MAXI

  299,00 DKK
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Overtræk Sæt 78 cm

  349,00 DKK
  Tilføj til kurv

Hvorfor skal du købe et grillovertræk?

En grill er typisk en stor investering for de fleste mennesker, så det er kun naturligt, at du skal passe bedst muligt på din grill. Et simpelt grillovertræk kan være med til at beskytte din grill mod støv og snavs, fugt, insekter og smådyr samt mod slitage fra vinden.

Et grillovertræk er et vigtigt tilbehør for enhver grillbesidder. Der er flere grunde til, at du bør overveje at købe et grillovertræk:

 • Et grillovertræk forlænger grillens levetid. Et betræk beskytter din grill mod det danske vejr og forlænger dens levetid.
 • For at undgå unødvendig rengøring. Et overtræk til grill holder din grill ren, så du ikke behøver at bruge tid på at rengøre den hele tiden. Desuden undgår du ridser i overfladen.
 • For at opretholde optimal ydeevne. En velbeskyttet grill vil yde bedre end en grill, der er udsat for skiftende vejrforhold.
 • Hvis du har din grill udendørs, er et overtræk til grillen et must – vind og vejr kan hurtigt ødelægge en ubeskyttet grill.

Så hvis du ønsker at holde din grill flot og velfungerende og få mest muligt ud af den i mange år, er et grillovertræk et smart køb.

Beskyt din grill med et grillovertræk

Hvis du har en grill, er det vigtigt at beskytte den, når den ikke er i brug. Et grillovertræk holder din grill ren og tør og hjælper den med at holde længere. Uanset om du har din grill stående indenfor eller udenfor, anbefaler vi at bruge et grillovertræk, men det er selvfølgelig allermest nødvendigt, hvis du opbevarer din grill udendørs hele året. Uanset hvilken type grillovertræk du vælger, skal du sørge for, at den sidder godt rundt om din grill, så den ikke blæser væk i vinden.

Det danske vejr kan være meget skiftende, og vejrforholdene kan ødelægge din grill eller forringe dens ydeevne. Med et grillovertræk er du sikret mod dette og kan således beskytte den mod slid, vind og vejr. Det kan virkelig kun anbefales at investere i beskyttelse til grillen, så du kan Så kan du nyde din grill og grillmad i mange år.

Køb et Muurikka overtræk til grill

Hos Grebkompagniet går vi op i kvalitet. Derfor forhandler vi grillovertræk af mærket Muurikka, der har specialiseret sig inden for udstyr til grill og madlavning i det fri. Du er derfor sikker på, at du får et overtræk til din grill i rigtig høj kvalitet, så du har de bedste forudsætninger for at passe på din grill året rundt.

Spørger du os, kan du slet ikke undvære et grillovertræk. Det vil være dumt ikke at investere i beskyttelse til din grill. De mange fordele taler for sig selv, så hvorfor vente? Find det overtræk, der passer til din grill her på siden.

Kurv

Ingen varer i kurven.