Gratis fragt ved køb over 600,-

Hurtig levering 2-5 hverdage

30 dages fortrydelseret

E-mærket shop

Se alle vores nyheder her - Gratis fragt over 600,-

Røgeflis & rygespåner

Tilberedning af mad i rygeovne har været en meget anvendt metode gennem tusindvis af år og er det til stadighed i dag. Hvor det tidligere var en måde at forlænge madens holdbarhed på, så er det i dag i højere grad muligheden for at bevare råvarens naturlige smag og konsistens og give den et røget smagstwist, som gør denne tilberedningsmetode så populær. Find din foretrukne variant af rygespåner lige her.

 • Muurikka Rygespåner Æble 2L

  83,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Rygespåner Kirsebær 2L / 550 g

  83,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Rygespåner EG 2L / 550g

  83,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Rygespåner Bøg 2 L / 550g

  83,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Rygespåner Whiskey 360 G

  83,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Rygespåner Cognac 360 G

  83,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Muurikka Rygespåner EL 10 L

  124,75 kr.
  Tilføj til kurv

Røgeflis og rygespåner fra Muurikka

Hos Muurikka har de mange års erfaring med at skabe produkter af høj kvalitet, som giver de bedste betingelser for madlavning i det fri. Udviklingen af produkter sker i tæt samarbejde med kunderne hos det finske firma, som lader feedback vedrørende deres produkter spille en afgørende rolle i forbedringen af dem. Fra Muurikka fører vi både udekøkkener og rygeovne, som gør det ekstra hyggeligt at lave mad i det fri. Vi har også et udvalg af rygeflis til både gasgrill og almindelig grill fra Muurikka, som kan bruges til rygning af mange forskellige madvarer. Du har måske prøvet at ryge kød, grøntsager og fisk, men hvad med at give din pizza og desserten en skøn, røgfyldt aroma? Muligheder er der nok af med Muurikka røgeflis.

Muurikka rygespåner er fremstillet af egetræsfade, som er blevet brugt til lagring af spiritus fra Spanien, Frankrig og Portugal. Du skal bruge cirka 2 dl spåner pr. kg mad, du planlægger at ryge. Inden du går i gang med at ryge din mad med Muurikka rygespåner, så skal de lægges i blød i vand i 10-20 minutter. Det er med til at sikre, at du får mest muligt røg, ligesom du undgår, at røgeflisen brænder op. Herefter er du klar til at gå i gang med at ryge din mad i din kulgrill, gasgrill eller rygeovn.

Smag dig frem blandt de forskellige typer af røgeflis og rygespåner

Det er ganske nemt at tilberede sin mad gennem varmrøgning, og der er derfor god grund til at kaste sig ud i det. En anden god grund til at gøre lige præcis det, er de mange gode smagsoplevelser, der venter forude. Du kan nemlig få mange forskellige varianter af røgeflis og rygespåner, så du kan tilføre lige præcis den smag til maden, du foretrækker. Der er rig mulighed for at smage dig frem mellem mange spændende varianter og finde din favorit. Her får du rygespåner til både gasgrill, elgrill og rygeovn.

Kurv

Ingen varer i kurven.